maandag 11 juli 2016

De Gereformeerde Basisschool De Wiekslag uit Schildwolde ontvangt geheel kosteloos bestelling 65 magazines Stichting Veilig Onderwijs van uitgeverij Nolin Uitgevers B.V.

Nolin Uitgevers B.V. heeft onlangs een bestelling ontvangen van de gereformeerde basisschool De Wiekslag uit Schildwolde voor 65 magazines van Stichting Veilig Onderwijs om deze uit te delen aan alle ouders i.v.m. voorlichting voor de zomervakantie. Wat ontzettend goed om te horen! 

Met het oog op de aanstaande zomervakantie heeft de uitgever de bestelling direct opgepakt en dezelfde week nog in orde gemaakt. De bestelling van 65 magazines is geheel kosteloos in orde gemaakt en afgeleverd. 

Nolin Uitgevers B.V. wenst de gereformeerde basisschool De Wiekslag uit Schildwolde succes en veel plezier toe met de inzet van de mooie magazines van Stichting Veilig Onderwijs! 

Alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs uit Nederland zijn van harte welkom bij de uitgever om geheel kosteloos het fantastische schoolmateriaal van Stichting Veilig Onderwijs aan te vragen! 

Op een veilig schoolklimaat! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten