vrijdag 17 juni 2016

Nolin Uitgevers B.V. (uitgeverij gevestigd in Hoogezand) verzorgt geheel kosteloos extra bestelling magazines Stichting Veilig Onderwijs voor Xpect Primair Basisscholen Tilburg.

Nolin Uitgevers B.V. heeft onlangs het mooie magazine van Stichting Veilig Onderwijs in de regio Tilburg en omstreken uitgegeven. Zodoende heeft Xpect Primair Basisscholen Tilburg ook de magazines ontvangen.

Afgelopen week ontving Nolin Uitgevers B.V. het mooie bericht dat de magazines goed ontvangen waren, maar of er nog extra magazines nabesteld konden worden. De uitgever vindt het altijd erg fijn om te horen dat er zo goed gewerkt wordt met het magazine van Stichting Veilig Onderwijs. De nabestelling is direct geheel kosteloos in orde gemaakt en verzonden.

Nolin Uitgevers B.V. wenst Xpect Primair Basisscholen Tilburg succes en veel plezier toe met de inzet van de extra magazines van Stichting Veilig Onderwijs! Te allen tijde kan het magazine (geheel kosteloos) nabesteld worden.

Dit geldt uiteraard voor alle basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs in Nederland. De landelijke uitgever van Stichting Veilig Onderwijs staat voor u klaar!

Op een veilig schoolklimaat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten